GNLD, Produse Naturiste GNLD, Distribuitor autorizat GNLD


Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Pachet GNLD Acidophilus Plus - 2 buc.


Pachet GNLD Soft Balsam rufe - 3 L


Pachet GNLD Renewing Antioxidant - 2 buc


Pachet GNLD Tre Suc din Super Fructe - 2 buc


Pachet GNLD Feminine Herbal Complex - 2 buc


Pachet GNLD Cruciferous Plus - 2 buc


Pachet GNLD Betaguard Antioxidant - 2 buc


Pachet GNLD Masculine Herbal Complex - 2 buc


Pachet GNLD Super 10 - 3 litri


Pachet GNLD Omega 3 - 2 bucati


Pachet GNLD Full Motion - 2 bucati


Pachet GNLD Kal Mag Plus D - 3 bucati


Pachet GNLD Formula IV Plus - 2 buc


Pachet GNLD Salmon Oil Plus - 2 bucati


Pachet GNLD Carotenoid -2buc


Pachet GNLD Wheat Germ Oil - 2 buc.


CoQ10

Migrene

Migrena reprezinta o cefalee (durere de cap), care poate persista intre 4 si 72 de ore. Migrena poate sa apara de la cateva crize de migrena pe saptamana, pana la o criza de migrena la cateva luni. Migrena poate sa apara la orice varsta, dar mai frecvent intre 10 si 40 ani, oricum, nu sub varsta de 5 ani. Migrena incepe cu eliberarea in circulatia sangvina a serotoninei. Serotonina este o substanta biochimica stocata in plachetele sangvine (trombocite) secretata natural de catre organismul uman.


.
Pret catalog 
76.62 Ron
Cumpara cu Reducere
Vezi Pret Membru
buc    

Migrene

Migrena reprezinta o cefalee (durere de cap), care poate persista intre 4 si 72 de ore. Migrena poate sa apara de la cateva crize de migrena pe saptamana, pana la o criza de migrena la cateva luni. Migrena poate sa apara la orice varsta, dar mai frecvent intre 10 si 40 ani, oricum, nu sub varsta de 5 ani. Migrena incepe cu eliberarea in circulatia sangvina a serotoninei. Serotonina este o substanta biochimica stocata in plachetele sangvine (trombocite) secretata natural de catre organismul uman. Atunci cand serotonina este eliberata in sange, vasele sangvine se contracta (se ingusteaza). Deoarece serotonina este eliminata din organism de catre rinichi, nivelul ei la nivelul creierului se epuizeaza, cea ce determina dilatarea vaselor sangvine de la acest nivel. Aceasta dilatare determina durerea la nivelul nervilor din vecinatate, cea ce poate determina migrena.

Tipuri: migrena comuna, migrena clasica.

Forme clinice: migrena cu aura, migrena fara aura.

In cazul migrenei cu aura, unele persoane primesc anumite avertismente neurologice cu 5-20 de minute inainte de atacul migrenei. Aceasta avertizare, numita aura, poate consta in flashuri stralucitoare de lumini colorate, linii in zig-zag, pete negre ce cresc progresiv si senzatie de  ameteala.

Migrena fara aura incepe progresiv fara nici un fel de simptom caracteristic de avertizare. Cu cateva ore inainte de migrena se poate simti o stare de buna dispozitie, energie, sete, pofta de dulciuri, ameteala, iritabilitate sau depresie. Acestea se considera frecvent simptome premonitorii. De obicei, migrena atinge maximum de intensitate in cateva minute sau mai mult. 

Simptome migrena comuna: oboseala, sete, cascat, depresie, iritabilitate, anxietate 
Acest tip de migrena apare de obicei pe o parte a capului. 

Migrena clasica are 4 stadii:  prodromul, aura, cefaleea, postcefaleea. 

Simptome:

Cele mai frecvente manifestari de insotire: greata, varsaturi, ameteli, fotofobie (sensibilitate la lumina puternica), sensibilitatea scalpului. Alte manifestari frecvente: diaree, tulburari vizuale, parestezii, vertij, alterari ale starii de constienta, congestia nazala, frisoane, transpiratii, anxietate, sensibilitate la atingerea scalpului, senzatia de maini si picioare reci. 

Cauze:

Eliberarea serotoninei, care provoaca migrena, poate fi declansata de unii factori: factori de stres (depresia, socul, modificari in rutina zilnica, excitarea, furia), factori alimentari (ciocolata, branza,  vinul rosu, mancaruri prajite), factori senzoriali - zgomotul, lumina puternica, unele mirosuri, schimbarea vremii, frigul sau caldura prea puternice, insomnia sau somnul prelungit (in migrena de Weekend), calatoriile, ciclul menstrual.

Alte tipuri rare de migrene sunt: Migrena hemiplegica - se caracterizeaza prin slabicune musculara sau paralizie partiala, care dureaza mai putin de 1 ora; Migrena oftalmologica - implica tulburari oculare temporare, cum ar fi caderea pleoapei si modificari la nivelul pupilei, care pot dura de la cateva zile pana la saptamani; Migrena arterei bazilare - care implica spasmul neurologic care dureaza aproximativ 6-8 ore; Statusul de migrena -  atac migrenos sever, care dureaza mai mult de 24 de ore. 

Cauze naturale.  Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.Acest site este administrat de distribuitorii autorizati GNLD IDN615518 si IDN625157, Adresa: Bucuresti, Sector 5
Acesta nu este un magazin online. Produsele se comercializeaza prin sistemul vanzarilor directe, actul de vanzare fiind atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati GNLD. Comanda este proforma. ANPC
Produsele prezentate nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala. Site-ul oficial GNLD este www.gnld.com
SEO