GNLD, Produse Naturiste GNLD, Distribuitor autorizat GNLD


Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Pachet GNLD Acidophilus Plus - 2 buc.


Pachet GNLD Renewing Antioxidant - 2 buc


Pachet GNLD Tre Suc din Super Fructe - 2 buc


Pachet GNLD Feminine Herbal Complex - 2 buc


Pachet GNLD Cruciferous Plus - 2 buc


Pachet GNLD Betaguard Antioxidant - 2 buc


Pachet GNLD Masculine Herbal Complex - 2 buc


Pachet GNLD Super 10 - 3 litri


Pachet GNLD Omega 3 - 2 bucati


Pachet GNLD Full Motion - 2 bucati


Pachet GNLD Kal Mag Plus D - 3 bucati


Pachet GNLD Formula IV Plus - 2 buc


Pachet GNLD Salmon Oil Plus - 2 bucati


Pachet GNLD Carotenoid -2buc


Pachet GNLD Wheat Germ Oil - 2 buc.


Pachet GNLD Soft Balsam rufe - 3 L

Herpes Genital

Herpesul genital este o boala cu transmitere sexuala, care afecteaza atat femeile, dar si barbatii. Herpesul genital este provocat, de cele mai multe ori, de virusul herpes simplex-2 (HSV-2). Acest tip de virus poate ramane in organism in stare latenta foarte mult timp.


 

Herpes Genital

Herpesul genital se poate transmite si in timpul nasterii, de la mama la fat, la trecerea prin canalul pelvian, de la mama care are infectie activa (complicatii, cum ar fi afectarea vederii (chiar orbire), afectarea creierului sau chiar deces)putand declansa. Herpesul genital poate fi transmis nou nascutului la nastere.

Herpesul genital este cea mai frecventa boala cu transmitere sexuala. Virusul patrunde in mucoase sau in piele prin fisuri microscopice, acesta se activeaza si se reactiveaza cand organismul este slabit, dar poate fi prezent fara a se manifesta, situatie in care purtatorul poate transmite virusul si altor persoane, fara sa-si dea seama ca este contaminat. 

Herpesul genital

La femei: pustulele (bubitele) sunt localizate la nivelul labiilor, clitoris, vagin, col uterin si sunt insotie de edem (umflatura). Poate cuprinde si regiunea uretrei, situatie in care urinarea devine dureroasa, insotita de usturime si secretii uretrale. Discomfortul este atat de mare, incat persoana infectata ajunge sa nu mai urineze (disurie). Leziunile se pot intinde si in jurul zonei genitale - pot cuprinde anusul (mai ales daca se practica sexul anal), fesele si regiunea inghinala.

La barbati: leziunile herpetice sunt localizate, in special, la nivelul preputului, glandului si teaca penisului. Pot provoca usturimi si prurit in zona genitala precum si disurie.

Simptome:

La femei: tumefierea (umflarea) si inrosirea mucoasei vulvare dureri la nivelul mucoasei vulvare „basicute" care ulterior se sparg, secretie vaginala purulenta, ganglionii inghinali se maresc si devin durerosi,  febra, dureri de cap, de spate, stare generala proasta.

La barbati:  usturimi si prurit, secretii uretrale. 

Complicatii:

Numeroase complicatii sunt asociate cu herpesul genital,  poate cauza cancer cervical riscul fiind cu atat mai ridicat cu cat HSV este prezent in combinatie cu virusul Papilloma uman (HPV), virusul responsabil de negii genitali. Pentru femeile insarcinate, HSV-1 si HSV-2 aflat in afara organelor genitale sau pe traseul bebelusului pentru nastere este o amenintare serioasa pentru acesta, infectiile nou-nascutilor putand duce la meningita herpetica, viremia herpetica, infectie cronica a pielii si chiar la moartea acestuia.

Folosirea corecta a prezervativului ne poate feri de contactarea virusului. Daca leziunile ulceroase nu sunt acoperite perfect, transmiterea virusului nu este impiedicata.  Daca unul dintre cei doi parteneri sunt infectati cu HSV, in perioadele cu herpes manifest, cea mai buna metoda este abstinenta de la contact sexual.Acest site este administrat de distribuitorii autorizati GNLD IDN615518 si IDN625157, Adresa: Bucuresti, Sector 5
Acesta nu este un magazin online. Produsele se comercializeaza prin sistemul vanzarilor directe, actul de vanzare fiind atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati GNLD. Comanda este proforma. ANPC
Produsele prezentate nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala. Site-ul oficial GNLD este www.gnld.com
SEO